کد خبر : 194874 تاریخ : ۱۴۰۰/۴/۲۶ - 00:59
کاهش ۴۰ درصدی خطر ابتلا به کرونا با مصرف میوه و

محققان می‌گویند افرادی که میوه و سبزیجات فراوان مصرف کرده و مصرف غذاهای فرآوری شده را قطع می‌کنند تا ۴۰ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به موارد شدید کرونا قرار دارند. به گزارش ایرنا از روزنامه دیلی میل، محققان «کالج کینگ لندن» به همراه محققان دانشکده پزشکی «هاروارد» در این مطالعه از ۶۰۰ هزار نفر خواستند تا مواد غذایی را که قبل از شروع همه‌گیری کرونا مصرف می‌کردند، یادداشت کنند. داوطلبان بر اساس میزان سالم بودن رژیم غذایی به پنج گروه تقسیم شدند. آن‌ها همچنین به مدت ۹ ماه تحت پیگیری قرار گرفتند و از آن‌ها خواسته شد که در صورت ابتلا به ویروس کرونا، به محققان اطلاع دهند و میزان بیماری خود را ثبت کنند. نتایج این مطالعه نشان داد افرادی که بیشترین میزان سبزیجات را مصرف می‌کردند، ۴۰ درصد کمتر در بیمارستان بستری بودند و در صورت آلودگی به ویروس کرونا کمتر به اکسیژن نیاز داشتند. همچنین این افراد ۱۰ درصد کمتر احتمال داشت که در مرحله اول به ویروس کرونا آلوده شوند. محققان سالم‌ترین افراد را افرادی تعریف کردند که روزانه دو قطعه میوه و سه نوع سبزیجات مختلف مصرف می‌کردند. این افراد همچنین هفته‌ای ۲۰۰ گرم ماهی روغنی مانند قزل‌آلا و ساردین می‌خورند و میزان مصرف هفتگی غذاهای فرآوری شده، چرب و شیرین آن‌ها حداقل بود. از طرف دیگر، ناسالم‌ترین افراد، افرادی بودند در طول یک هفته کمتر از دو قطعه میوه مصرف می‌کردند و بعضی روزها را بدون مصرف سبزیجات می‌گذراندند. محققان گفتند: «نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که مصرف یک رژیم غذایی پر از گیاه می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و خطر ابتلا به کووید-19 را به‌طور بالقوه کاهش دهد.»