ستاره صبح-
سخنرانی ناتمام هاشمی رفسنجانی تقریباً یک سال بعد از انتخابات سال ۸۴ وقتیکه درنتیجه دوگانهسازی احمدینژادیها در برابر هاشمی رفسنجانی، این طیف توانست سکان قوه مجریه را به دست بگیرد کمکم این ماجرای برهم زدن سخنرانیها هم کلید خورد آنهم با بر هم زدن سخنرانی رقیب احمدینژاد. در سال ۸۵ و همزمان با پانزده خرداد و سخنرانی تاریخی امام خمینی(ره) در مدرسه فیضیه، رئیس وقت مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسمی به همین مناسبت که در شبستان امام خمینی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (ص) برگزار شد، شرکت کرد و به ایراد سخنرانی پرداخت. در میانههای سخنرانی هاشمی رفسنجانی یکی از حاضران بابیان اینکه سؤالی میخواهد بپرسد، نظم عمومی سالن را به هم زد و به دنبال آن، اعتراضات پراکنده ادامه پیدا کرد که با واکنش جمعی از حاضران روبرو شد. درحالیکه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تلاش میکرد با آرام کردن فضا به سخنان خود ادامه دهد، ناگهان شخصی که به لباس روحانیت ملبس بود، با فریادهایی دوباره نظم مراسم را بههم زد که این امر با واکنش شدیدی روبرو شد و منجر به درگیریهای پراکنده فیزیکی در میان حاضران شد.
آشوب علیه نوه امام در نیمه خرداد سال ۸۸ یکی از پرالتهابترین انتخابات بود. التهابی که از روزهای تبلیغات برای انتخابات ریاست جمهوری شروع شد و اولین قدم را احمدینژاد در مناظره با میرحسین موسوی برداشت. درست فردای آن روزی که احمدینژاد در مناظره با مهمترین رقیب خودش یعنی نخستوزیر سالهای جنگ، اتهاماتی را علیه هاشمیرفسنجانی، ناطق نوری و سید محمد خاتمی مطرح کرد، سید حسن خمینی طبق روال هرسال یکی از سخنرانان مراسم ارتحال حضرت امام (ره) بود. سخنرانی که دقیقاً بعد از سخنرانی محمود احمدینژاد شروع شد. اما با پایان یافتن سخنرانی احمدینژاد وقتی نوبت به سید حسن خمینی رسید تا سخنرانیاش را ایراد کند کاملاً برنامهریزیشده آن آرامش در سخنرانی احمدینژاد هم پایان یافت و عدهای علیه سید حسن خمینی، نوه امام شعار دادند. البته این اتفاق فقط به مراسم ارتحال امام در سال ۸۸ ختم نشد و سال بعدازآن هم تکرار شد و خیلیها احمدینژادیها را در تشدید فضای هیجانی این مراسم مقصر میدانستند. موضوعی که چندان هم بیراه نبود چراکه در مراسم سال ۸۹، احمدینژاد بار دیگر سخنران قبل از سید حسن خمینی بود، که با طولانی شدن سخنان او، مجال سخنرانی از سید حسن خمینی گرفته شد. اما جالبتر آن بود که او پس از پایان سخنانش در قامت یک مجری به حضار گفت که «اینک توجه شمارا به سخنان رهبری جلب میکنم». حمله به سخنرانی ناطق در شب قدر در سال ۹۱ آیتالله واعظ طبسی از حجتالاسلاموالمسلمین ناطق نوری دعوت کرده بود که در یک مراسم احیای شب قدر در مشهد شرکت کند. در میانه سخنان او عدهای شروع به همهمه کردند. همان موقع شنیده میشد که این همهمه از سوی برخی سازماندهی شده بوده است. آنها ابتدا سعی داشتند با اعتراضهای چندنفره و فرستادن صلوات در اطراف تریبون، فضا را ملتهب کنند. بعد از چند بار که اقدام به فرستادن صلوات کردند، ناطق نوری گفت صلوات جای خودش را دارد و صحبت خود را تا پایان ادامه داد. برخی از معترضین نیز شعار «مرگ بر ضد ولایتفقیه» سر دادند و عدهای بطریهای یکبارمصرف آب را به سمت ناطق نوری و آیتالله طبسی پرتاب کردند و به واعظ طبسی اعتراض میکردند که چرا از ناطق نوری بهعنوان سخنران دعوت کرده است.
پرتاب مهر و لغو سخنرانی لاریجانی یکشنبه سیاه مجلس از آن وقایعی است که برای همیشه در ذهنها باقی میماند همان روزی که قرار بود وزیر کار محمود احمدینژاد به دلیل تن ندادن بهحکم دیوان عدالت اداری و خواست نمایندگان مجلس برای برکناری سعید مرتضوی از ریاست سازمان تأمین اجتماعی، استیضاح شود. هرچند جلسه با التهاب زیادی شروع شد اما هیچکسی فکرش را نمیکرد قرار است محمود احمدینژاد به پخش فیلمی علیه رئیس مجلس رو بیاورد و نهایتاً آن جلسه پرالتهاب رقم بخورد. البته تنش میان احمدینژاد و لاریجانی به همان روز ختم نشد و حدوداً یک هفته بعد از جلسه استیضاح، در جریان مراسم ۲۲ بهمن، طبق روال معمول علی لاریجانی یکی از سخنرانان این مراسم در قم بود اما بعد از گذشته ۴-۳ دقیقه از سخنانش ، با شعارها و جنجال عدهای مواجه شد که فضای حرم را به آشوب کشیدند و سخنان وی را قطع کردند. اما ماجرا به همینجا ختم نشد کار به پرتاب کفش و مهر به سمت لاریجانی هم کشیده شد. آنها سپس به سمت وی حمله کردند و مسئولان حفاظت رئیس مجلس مجبور شدند علی لاریجانی را از صحنه خارج کنند. ماجرای سال ۹۱ بار دیگر در سال ۹۷ تکرار البته اینبار بهجای قم منبع و منشأ ماجرا در کرج بود. ۱۶ بهمن ۹۷ بود که امامجمعه کرج در ادبیاتی انتقادی از تریبون نماز جمعه نسبت به انتخاب علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی بهعنوان سخنران روز ۲۲ بهمن کرج معترض شد و اعلام کرد یک هفته به مرکز فرصت میدهد تا تدبیری بیندیشند؛ فرصتی که البته علی لاریجانی رئیس مجلس از آن تحت عنوان اولتیماتوم یاد کرد و گفت: نیازی به اولتیماتوم نیست و در شرایطی که کشور به وحدت نیاز دارد بهتر این است که سخنرانی لغو شود تا امامجمعه یا خودشان در مراسم ۲۲ بهمن سخنرانی کنند یا هرکسی که مطلوبشان است، دعوت کنند.
حمله چندباره به روحانی و ظریف قصه افراطیگری و تندروی از آن دست قصههای پر غصهای است که هرروز ابعاد جدیدی به خود میگیرد و این رفتارها میتواند هر شخصیتی را از سر تیغ رادیکالیسم بگذراند. موضوعی که درست در سالهای ۹۲ وقتی حسن روحانی به سکان قوه مجریه را به دست گرفته بود گریبانگیر دولت شد. در آن سال که بحث مذاکره با امریکا و حل پرونده هستهای ایران حسابی داغ شده بود توپخانه مخالفان و منتقدان شخص محمدجواد ظریف و حسن روحانی را نشانه رفت. این مسئله آنقدر شدت و حدت پیدا کرد که پس از بازگشت رئیسجمهور و وزیر امور خارجه از اولین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در دولت یازدهم افراطگرایان با انواع شعارها علیه دولت به استقبالشان رفتند و باز دامنه تندروی به پرتاب کفش و اشیا به سمت ماشین آنها کشیده شد. راهپیمایی سال 96 روز قدس بار دیگر تندروها حسن روحانی را در سیبل خود قراردادند و به او توهین کردند.
نطق ناتمام و حمله به علی مطهری علی مطهری فرزند شهید مطهری و نماینده مردم تهران از آن دست شخصیتهای سیاسی است که همواره تندروهای اصولگرا شمشیرشان را برای او از رو بستهاند که اوج این اتفاق را میتوان در سال ۹۳ مشاهده کرد. همان زمان که علی مطهری به مناسبت ۹ دی پشت تریبون مجلس نهم قرار گرفت و نطقش را در آن روز ایراد کرد نطقی که انتقاداتی را نسبت به این روز و اتفاقات سال ۸۸ را نشانه گرفته بود. صحبتهای مطهری وقتی به «یومالشیطان» رسید دیگر مخالفان و تندروهای مجلس نهم نتوانستند تحمل کنند و به سمت او هجوم آوردند تا جایی که کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد کاغذ نطق او را پاره کرد و کار به درگیری فیزیکی هم کشیده شد. اما ماجرای این جدال و درگیری به همان صحن مجلس ختم نشد چراکه چند روز بعدازآن اتفاقات وقتی این نماینده مجلس به دعوت دانشجویان دانشگاه شیراز راهی این شهر شد در فرودگاه شیراز با حمله حدود ۵۰ نفر افراد ناشناس مواجه شد. این افراد با چوب و سنگ به خودروی وی حمله کردند و با شکستن شیشههای خودروی این نماینده مجلس اجازه عبور به خودرو را نمیدادند. مهاجمان ناشناس که برخی از آنها سوار بر موتورسیکلت بودند، همچنین از اسپری گاز فلفل استفاده کردند که همین امر موجب اختلال تنفسی علی مطهری برای دقایقی شد. (منبع خبرآنلاین)