لوگو
1404 شنبه 2 اسفند
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/12/02 - شماره 2696
نسخه چاپی
در برنامه‌های فرهنگی ماه رمضان صورت می‌گیرد

تأکید مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران بر انسجام بین بخشی

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران، انسجام بین بخشی در برنامه‌های فرهنگی شرکت در ماه مبارک رمضان را مورد تأکید قرارداد.
مرتضی فولادی در نشست با ائمه جماعات مساجد و نمازخانه‌های شرکت، ضرورت هم‌افزایی در اجرای برنامه‌های فرهنگی ویژه ماه مبارک رمضان را خاطرنشان کرد.
مدیرعامل در این دیدار که باهدف هماهنگی و هم‌راستایی فعالیت‌های مذهبی و فرهنگی شرکت در ماه ضیافت الهی در ساختمان مرکزی شرکت برگزار شد، گفت: موفقیت هر برنامه فرهنگی نیازمند هماهنگی کامل بین ستادها، حوزه‌های عملیاتی و کانون‌های فرهنگی در سطح شرکت است. 
وی افزود: ما باید با همکاری صمیمانه ، فضایی معنوی و پرشور را در محیط کار و نمازخانه‌های شرکت فراهم آوریم تا کارکنان بتوانند از برکات این ماه عزیز به بهترین نحو بهره‌مند شوند.
فولادی همچنین بر نقش محوری ائمه جماعات در این ارتباط اشاره و خواستار برنامه‌ریزی واحدهای مرتبط در آستانه این ماه پرفضیلت شد. در این نشست، دبیر ستاد اقامه نماز و ائمه جماعات نیز به بیان نظر‌گاهت، دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود در خصوص تدابیر اجرایی و محتوایی برنامه‌های پیش رو پرداختند. در پایان مقرر شد کار گروهی مشترک جهت نهایی سازی و اجرای منسجم برنامه‌های فرهنگی ماه رمضان شامل برگزاری محافل قرآنی، جلسات تفسیر و مراسم شب‌های احیاء، تشکیل گردد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • رشد دلار در بهمن 17درصد
  • تأثیر حذف ارز ترجیحی بر بودجه خانوار
  • همکاری نفتی با آمریکا واردات گاز از روسیه
  • تأکید مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران بر انسجام بین بخشی
  • طلوع خورشید فولاد مبارکه در سمیرم
  • بازدید مدیرعامل مناطق نفت‌خیز جنوب از پروژه عبور خط لوله چاه‌های آبتیمور از بستر كارون
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.