«لــــودویــگ ویتگنشــتایـــن؛ وظیفهای به نام نبوغ» در ۷۳۶ صفحه و با قیمت ۷۷۰ هزار تومان از سوی نشر ماهی وارد بازار نشر شد.
«لودویگ ویتگنشتاین؛ وظیفهای به نام نبوغ» نوشتۀ ری مانک با ترجمۀ رضا دهقان منتشر شد.
کتاب حاضر به تشریح زندگی و آثار لودویگ ویتگنشتاین میپردازد و از یکپارچگی دغدغههای فلسفی او با زندگی عاطفی و روانیاش حکایت میکند. ری مانک از تأثیر نظریهی اتو واینینگر بر ویتگنشتاین میگوید، این نظر که «دستیافتن به نبوغ صرفاً یک بلندپروازی شریف نیست، یک وظیفه است، یک “حکم مطلق” کانتی است» و «وظیفهی اخلاقی هر مردی است که… به مرتبهی بالاترین سنخ انسان» نزدیک شود، «به مرتبهی یک سرآمد، یک “نابغه”.» ویتگنشتاین این نظر را به مخوفترین وجه جدی گرفته بود، چه هنگامی از فکر خودکشی رهید که راسل به نبوغ او اذعان کرد. از همان جوانی برای ویتگنشتاین روشن بود که تنها زندگیای که ارزش زیستن دارد زندگی در جهت ادای وظیفهای است که در قبال خودش دارد، از بهر نبوغش. «لودویگ ویتگنشتاین؛ وظیفهای به نام نبوغ» در ۷۳۶ صفحه و با قیمت ۷۷۰ هزار تومان از سوی نشر ماهی وارد بازار نشر شده است.
بانوی ایرانی برنده «جایزه معماری قارهای»
بانوی معمار ایرانی توانست رتبه اول و نشان طلای «جایزه معماری قارهای آسیا ۲A» را در بخش مرمت و احیا از آن خود کند.
رتبه اول و نشان طلا در بخش مرمت و احیای «جایزه معماری قارهای آسیا ۲A» به شیما شایگان هنرمند طراح و معمار ایرانی اهدا شد.
داوران این دوره جایزه آسیایی، که در دوبی امارات برگزار شد، نشان طلا در بخش مرمت و احیای را به شیما شایگان برای طراحی و اجرای خانه رزاس در شهر کاشان اعطا کردند، در این پوراین جایزه را دریافت کنند. طراحی تا اجرای این پروژه، ۲ سال زمان برده است.
شیما شایگان فارغالتحصیل رشته معماری در مقطع کارشناسی ارشد از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است، و اردیبشهت سال ۱۴۰۳ هم در شانزدهمین جایزه معماری ایران، موفق به کسب رتبه اول حفاظت و احیاء از سوی مجله معماری ساختمان شده است.
در این پروژه که مرمت و احیای یک بنای تاریخی دوره به قدمت ۲۵۰ سال مربوط به دوره قاجار است و به بوتیک هتل تغییر کاربری داده شده ، کوروش نایبیفر، حسنی شاهوردی، یاسمین خرمآبادی و المیرا رمضانی با شیما شایگان همکاری کردهاند، استاد سیداکبر حلی از پیشکسوتان مرمتکار کاشان مرمت و اجرای این پروژه را به عهده داشته است.
زینب عزیزی و علیرضا صفاکیش مالکان بوتیک هتل رزاس درباره احیای بناهای تاریخی و برنده شده این جایزه به خبرنگار ایرنا توضیح دادند: دریافت این جایزه افتخاری برای کاشان و این اقامتگاه تاریخی است ما نیز در این دو سال تلاش کردیم یک بنای تاریخی حفظ.و احیا کنیم امیدواریم علاوه بر حفظ یک میراث فرهنگی به اقتصاد صنعت گردشگری کاشان کمک کرده باشیم.